Карытас Беларусь яшчэ раз выказвае словы ўдзячнасці ўсім удзельнікам конкурсу малюнкаў!!!
Нашы юныя майстры закранулі сэрцы кожнага з нас!
Мы віншуем вас! І перадаём памятныя падарункі!
Вялікі вам дзякуй!
Кожны атрымае падарунак ад Карытас Беларусь, а тыя, хто набраў больш галасоў – яшчэ і салодкія гасцінцы!

Нагадваем, што праект “Сувязь пакаленняў” Нацыянальны “Карытас” рэалізуе з красавіка 2019 года. Яго галоўнай мэтай з’яўляецца зніжэнне сацыяльнай ізаляванасці былых ахвяр нацызму і іншых катэгорый пажылых людзей ваеннага пакалення, якія пражываюць у сельскай мясцовасці і невялікіх гарадах Мінска-Магілёўскай архідыяцэзіі, праз наведванне валанцёрамі іх дамоў і арганізацыю сумеснага вольнага часу разам з прадстаўнікамі малодшых пакаленняў.
Удзельнікі праекта — былыя ахвяры нацызму (людзі, якія знаходзіліся ў перыяд Другой Сусветнай вайны ў нацысцкіх канцлагерах, гета, вязніцах, працоўных, каранцінных і перасыльных лагерах, дзiцячых лагерах па забору крыві і правядзенні медэксперыментаў, лагерах знішчэння, лагерах для ваеннапалонных, рабочых калонах); грамадзяне, якія нарадзіліся да 9 мая 1945 г., а таксама члены сем'яў пажылых людзей-удзельнікаў праекта.