Адносіны без межаў Сэрца аддаю дзецям аб перажытым – з любоўю да роўнага Caritas - азначае любоў

"Карытас Францыя" – адна з найбольш буйных арганізацый “Карытас” у свеце і налічвае каля 100 дыяцэзіяльных і існуе з 1946 года. Арганізацыя актыўна ўдзельнічае ў распрацоўцы палітыкі у вырашэнні праблем, якія звязаны з беднасцю і маргіналізацыяй ў сучасным грамадстве.  Міжнародныя праграмы французскага “Карытас” скіраваны на беспрацоўе, людзей без сталага месца жыхарства, працу з моладзю, бежанцы, мігранты, малазабяспечаныя сем’і.
Праз наладжанае супрацоўніцтва паміж “Карытас” Францыі і Беларусі рэалізуюцца праекты, скіраваныя на прафілактыку і барацьбу са СНІДАМ, падтрымку і душпастырства вязняў, а таксама адукацыйныя праекты па доўгатэрміновым праграмам развіцця.

Апошняе на блогу

Гісторыя з жыцця. "Абдымкі: гісторыя валанцёра "Карытас" з Грузіі»

Аднойчы некалькі валанцёраў вырашылі зрабіць добрую справу - дапамагчы тым, хто мае патрэбу ў гэтай дапамозе ў першую чаргу. Яны выйшлі на вуліцы і паглядзелі вакол: вось яны - хто сядзеў па кутах, хто ляжаў на падлозе... Бяздомныя.

Падрабязней...

Аддзяленні Карытас і пункты сацыяльнага служэння