ТАТ-2 1

Вэбінар з Яўгенам Зуевым

У межах праекта YES!* ДКМ "Карытас-Міласэрнасць" (г.Гомель) сумесна з рэгіянальным кансультантам Яўгенам Мікалаевічам Зуевым прапануе прыняць удзел у вебінары, прысвечаным унутранай матывацыі трэнераў, перспектывам бізнес-трэнерства, а таксама суправаджэнню пачынаючых прадпрымальнікаў і іншым не менш важным аспектам коучынга.

Падрабязней...

Заканчэнне ТАТ для першай групы трэнераў Праекта YES!

Засваенне модуля "Асновы фінансавай граматнасці з выкарыстаннем фінансавых інструментаў у прадпрымальніцтве" будучымі трэнерам першай групы Праекта YES! разам з Ігарам Мікульчыкам, Старшынёй праўлення Рэспубліканскага мікрафінансавага Цэнтра майстар-трэнерам па фінансавай адукацыі.

Падрабязней...

Вынікова-атэстацыйны семінар па курсе "Асновы прафарыентацыйнай работы з моладдзю"

Залікам скончыўся курс "Асновы прафарыентацыйнай работы з моладдзю: інструменты праграм па прафарыентацыі і працаўладкаванні", якія прынялі ў будучых трэнераў першай групы Праекта YES! Ніна Захожая і Наталля Карпушава, кіраўнікі ўпраўлення выхаваўчай і сацыяльнай работы, дацэнты кафедры філасофіі і праблем адукацыі МГІРА, навуковыя кансультанты рэспубліканскіх інавацыйных праектаў, эксперты Праекта YES!.

Падрабязней...

Адукацыйныя мерапрымствы для будучых трэнераў (Частка 6)

Чарговы модуль навучальных мерапрыемстваў у форме трэнінгаў для першай групы будучых трэнераў Дабрачыннага гуманітарнага праекта 19WR23713 "Скарачэнне беднасці праз працаўладкавання сацыяльна неабароненых моладзі ў менш развітых рэгіёнах Беларусі "(YES! Youth Empowerment and Strengthening) прайшоў 26 лютага 2021 г. на базе Цэнтра прыцягнення-Стартап Хаб Igrow ААТ "Белаграпрамбанк" у Мінску.

Распрацоўка дарожнай карты па праекце ў Крупскім РВК

24 лютага 2021 г. у Крупках адбылася сустрэча Аляксандра Булаха, рэгіянальнага кансультанта праекта YES! у Мінска-Магілёўскай архідыяцэзіі з намеснікам старшыні райвыканкама па эканоміцы і начальнікам аддзела эканомікі райвыканкама для азнаямлення з сітуацыяй у рэгіёне, вызначэння напрамкаў развіцця, распрацоўкі дарожнай карты па рэалізацыі праекта ў дачыненні да змены сітуацыі ў сферы занятасці маладых людзей.

Падрабязней...

Навучальныя мерапрыемствы для трэнераў (частка 5)

8 лютага адбылася сустрэча будучых трэнераў, супрацоўнікаў і каардынатараў Праекта YES! у філіяле рэсурснага цэнтра ЭкаТэхнаПарк у аг. Волма Дзяржынскага раёна.

Падрабязней...

Навучальныя мерапрыемствы для трэнераў (частка 4)

Генерыраваннем бізнес-ідэй і падставаў бізнес-планавання 7 лютага распачалі ўдзельнікі трэнінгаў для трэнераў разам з Ігарам Мікульчыкам другі модуль курсу "Асновы моладзевага прадпрымальніцтва, самазанятасці і фінансавай граматнасці". Каманды прадставілі прэзентацыі крэатыўных ідэй, якія будуць дапрацоўвацца ў ходзе кансультацый з майстар-трэнерам да наступнай сустрэчы ў другой палове лютага.

Падрабязней...

Навучальныя мерапрыемствы для трэнераў (Частка 3)

6 лютага, у другой частцы трэнінгаў пад кіраўніцтвам Ігара Мікульчыка, Старшыні праўлення Рэспубліканскага мікрафінансавага цэнтра (РМЦ), аналітыка, майстар-трэнера па фінансаваму адукацыі, члена Міжведамаснага каардынацыйнага савета пры Савеце Міністраў і Нацыянальным банку Рэспублікі Беларусь па павышэнню фінансавай пісьменнасці насельніцтва, а таксама старшыні Экспертнага савета Праекта YES!, будучыя трэнеры з Caritas Minsk прадставілі і прааналізавалі прэзентацыі на тэмы, звязаныя з прадпрымальніцтвам, самазанятасцю і фінансавай граматнасцю насельніцтва.

Падрабязней...

Навучальныя мерапрыемствы для трэнераў (частка 1)

5 лютага распачаліся навучальныя мерапрыемствы для трэнераў па курсе
"Асновы моладзевага прадпрымальніцтва, самазанятасці і фінансавай граматнасці" у рамках Праекта YES! у Цэнтры прыцягнення-Стартап Хаб @igrow ААТ "Белаграпрамбанк", а працягнуліся - у канферэнц-залі касцёла Св. Сымона і Св. Алены.

Падрабязней...

Трэнінгі для трэнераў у Праекце YES!

5-8 лютага 2021 года трэнеры, выкладчыкі, эксперты, рэгіянальныя кансультанты, прадстаўнікі ААТ "Белаграпрамбанк", партнёры і супрацоўнікі дабрачыннага гуманітарнага праекта 19WR23713 "Скарачэнне беднасці праз працаўладкаванне сацыяльна-неабароненай моладзі ў менш развітых рэгіёнах Беларусі" (YES! - Youth Empowerment and Strengthening) прымуць удзел у навучальных мерапрыемствах для трэнераў.